Logo Menu
  • ✔ Persoonlijke begeleiding
  • ✔ Geen strenge diëten
  • ✔ Kindervoedingsdeskundige

Afslanken in regio Woerden

Heb je last van overgewicht en wil je afslanken onder leiding van een gediplomeerde gewichtsconsulente in Woerden? Dan zit je bij Gewichtsconsulente Yvonne goed. Ik help jou met het afvaltraject en begeleid je naar een gezond voedingspatroon, zodat je ook na onze afspraken op een gezond gewicht blijft.

Wil je gezond afvallen?

Maak een afspraak

Ik help jou met een gezonde manier van afslanken in mijn praktijk nabij Woerden

Er zijn ongeveer negen afspraken nodig in mijn praktijk in Harmelen, dichtbij Woerden, om jou succesvol te laten afslanken. Ik begeleid je bij het aanleren van gezonde eetgewoontes en indien nodig zoeken we samen naar een bewegingsvorm die bij je past. Als je lastige momenten en verleidingen tegenkomt, ben ik jouw stok achter de deur. Neem alvast een kijkje op mijn website om te ontdekken welke soort recepten ik aanraad. Je ziet daar dat ik niet werk met strenge diëten, maar juist met voedzame oplossingen.

Plan een afspraak met mij in

Door je eerste begeleidingsafspraak met mij in te plannen in Harmelen, in de buurt van Woerden, ben jij al heel goed op weg naar succesvol afslanken. Ik zorg er samen met jou voor dat je inzicht krijgt in jouw gewicht en hoe je op een gezonde manier afvalt. Ik ben gespecialiseerd in het gewicht van volwassenen en kinderen, maar ook vrouwen die gewichtsproblemen en lichamelijke klachten ervaren door de menopauze kunnen uitstekend bij mij terecht. Waar jouw probleem ook vandaan komt, ik help je met veel plezier. Neem direct contact met mij op om een afspraak te maken.